Σημαντικές συναντήσεις

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Precious και η Joanne και οι δύο δέκα ετών, περιμένουν ενθουσιασμένοι την βασίλισσα Καμίλα η οποία έχει επιφορτιστεί με τεράστιο όγκο δουλειάς που βγάζει πέρα άριστα λόγω της απουσίας-για λόγους υγείας-του συζύγου της. Τα δύο παιδιά του Moreland Primary School του Λονδίνου την υποδέχτηκαν για να εγκαινιάσει μια ακόμη βιβλιοθήκη, μία από τις 50 που έχουν φτιαχτεί τους τελευταίους δώδεκα μήνες από την ενθρόνιση του Καρόλου.

Σημαντικές συναντήσεις-1

REUTERS/Victor Medina

Σημαντικές συναντήσεις

Στον τεράστιο φράχτη που χωρίζει τις ΗΠΑ από το Μεξικό δίνουν τακτικά ραντεβού οικογένειες που έχουν χωριστεί στις δύο πλευρές των συνόρων. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της οικογένειας Orduno Castro που με αφορμή την ημέρα της μητέρας, βρέθηκαν από κοντά για να τα πούνε.

Σημαντικές συναντήσεις-2

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Σημαντικές συναντήσεις

Τις κουβάλησαν στα χέρια για να μην χαλάσουν τα φορέματα ή γιατί δεν ήταν φτιαγμένα για περπάτημα, παντού υπήρχε συνοδεία, κάποιες άλλαξαν και δύο εμφανίσεις, κάποιες εμφανίστηκαν σχεδόν γυμνές. Οπως κάθε φορά πολλά έγιναν στο διάσημο MET Gala με θέμα «Ωραίες κοιμωμένες». Στην φωτογραφία ως αναγεννησιακές νύμφες ποζάρουν οι Harris Reed,αριστερά και Demi Moore λίγο πριν την είσοδό τους στην εκδήλωση.

Σημαντικές συναντήσεις-3

Alexander Nemenov/Pool Photo via AP

Σημαντικές συναντήσεις

Για πέμπτη φορά ορκίστηκε πρόεδρος της Ρωσίας ο Βλάντιμιρ Πούτιν και ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους στην εκδήλωση στο Κρεμλίνο ήταν και ο κύριος με τα παράξενα μαλλιά. Αν δεν τον γνωρίσατε, είναι ο χολιγουντιανός ηθοποιός των ταινιών δράσης Steven Seagal.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT