Μα που πάνε;

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να είναι κουίζ. Που κατευθύνεται όλος αυτός ο όχλος; Να δει κάποιο ποδοσφαιρικό τελικό; Να μπει σε συναυλία μεγάλου συγκροτήματος; Να πάρει το νέο Iphone; Σε όλα όχι, είναι η απάντηση. Ολος αυτός ο κόσμος έχει μπει στην ουρά για να παρακολουθήσει από κοντά την 36 Διεθνή Εκθεση Βιβλίου του Τορίνο με τίτλο «Imagininary Life» που περιλαμβάνει 570 περίπτερα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές περισσότεροι από 215.000 θα είναι οι επισκέπτες της έκθεσης και σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και 24.800 φοιτητές που θα βρεθούν εκεί.

Μα που πάνε;-1

REUTERS/Remo Casilli 

Παιδάκια θα κάνετε;

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας απασχολεί την Ιταλία (και όχι μόνο) και διοργανώθηκε συνέδριο στην Ρώμη για τον λόγο αυτό και με την συμμετοχή του Πάπα Φραγκίσκου. Στην διάρκεια του συνεδρίου ένα από παιδιά που βρισκόταν εκεί, δημιούργησε την τέλεια εικονογράφηση του γεγονότος, σκαρφαλώνοντας στην θέση του Ποντίφικα.

Μα που πάνε;-2

EPA/FRANCK ROBICHON

Ποιος άλλος από τους Ιάπωνες;

Οχι μόνο προέβησαν σε δημόσια συγγνώμη αλλά σύντομα θα πάρουν και μέτρα. Ο λόγος για την δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι γύρω από το κατάστημα Lawson Kawaguchiko Ekimae που ακριβώς από πάνω του και στο βάθος φαίνεται σε όλο το μεγαλείο του το αγαπημένο βουνό των Ιαπώνων Fuji. Τα τελευταία δύο χρόνια το ενσταντανέ έχει γίνει διάσημο με πλήθος κόσμου να συρρέει στην περιοχή για να φωτογραφηθεί σε αυτό το σκηνικό, δημιουργώντας μια δυσαρέσκεια στους κατοίκους, αναγκάζοντας το εμπορικό κατάστημα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αλλά και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα με περιοριστικές κορδέλες για να μειωθούν οι τουρίστες.

Μα που πάνε;-3

AP Photo/Lewis Joly

Εφτασε στην Ευρώπη

Ηρθε και στην γηραιά ήπειρο η τρέλα της Taylor Swift με την συναυλία της στην La Defence Arena να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την Eras Tour στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT