Ιερό φτιαγμένο από ΑΙ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικόνες ζωντανές και χαίνουσες δημιούργησε με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης ο Jim Lyngvild και μάλιστα με ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα. Αγγελοι και άνθρωποι της βίβλου αλλά και ο ίδιος ο Χριστός, σε μεγάλα πορτραίτα φτιάχτηκαν και βρίσκονται ως άλλο ιερό στην εκκλησία Kvaerndrup της Δανίας. Μάλιστα η πρωτότυπη έκθεση έγινε σε συννενόηση τόσο με τον ιερέα της ενορίας όσο και με το ενοριακό συμβούλιο.

Ιερό φτιαγμένο από ΑΙ-1

EPA/HOTLI SIMANJUNTAK

Περιτομή και κινητό

Είναι μια από τις πιο σπουδαίες τελετουργίες για τα αγόρια πριν την εφηβεία. Μαζική ήταν η περιτομή που οργανώθηκε στην Banda Aceh στην Ινδονησία, με τα μικρά παιδιά να υπομένουν ήρεμα την δοκιμασία με την βοήθεια της κλασικής νάρκωσης μέσω της αποχαύνωσης στο κινητό.

Ιερό φτιαγμένο από ΑΙ-2

AP Photo/Tom Brenner

Ψάρακες

Είναι το γνωστό καψόνι του τέλους του πρώτου έτους στην Ναυτική Ακαδημία στην Annapolis. Αγόρια και κορίτσια της Aκαδημίας πρέπει να συνεργαστούν για να ανέβουν ο ένας στην πλάτη του άλλου και στο Herndon Monument. Εναν οβελίσκο αλλειμένο με λίπος και που στην κορυφή του είναι το τρόπαιο- πηλίκιο, ενώ παράλληλα οι παλαιότεροι τους βρέχουν με νερό και απολαμβάνουν το θέαμα. Αυτή την φορά χρειάστηκαν δύο ώρες, δεκαεννιά λεπτά και έντεκα δευτερόλεπτα για να τα καταφέρουν.

Ιερό φτιαγμένο από ΑΙ-3

REUTERS/Jorge Silva

Εκεί που η μουσική γεννιέται

Μάχες ραπ διεξάγονται κάτω από την γέφυρα στην γειτονιά Jardim Helena του Σάο Πάολο. Γρήγορη γλώσσα, ακόμα πιο γρήγορη σκέψη για τα ταλέντα που μπορεί να μην αναδειχθούν ποτέ από τις φτωχογειτονιές. Ανάμεσα σε αυτούς και μια νεαρή βιολίστρια, η Maria Luiza Kaluzny συνοδεύει άλλοτε κοφτά και άλλοτε μελωδικά τις μάχες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT