Ο στόλος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά από το Αγαλμα της Ελευθερίας περνά το USS Bataan καθώς φτάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης για την παρέλαση του «Fleet Week 2024» που θα γιορταστεί στην πόλη.

Ο στόλος-1

Mattel/WME Sports Studio/Handout via REUTERS

Κούκλες

Μια σειρά από αθλήτριες όπως η εικονιζόμενη αμερικανίδα τενίστρια Venus Williams χρησιμοποίησε ως πρότυπα η γνωστή Mattel που κατασκευάζει τις πασίγνωστες Barbie, για να κατασκευάσει κούκλες -αθλήτριες με σκοπό να ενισχύσει τα κορίτσια στα σπορ με αφορμή την Ολυμπιάδα στο Παρίσι.

Ο στόλος-2

REUTERS/Yasir Rajput

Κλιματισμός

Τρομερή η ζέστη στο Πακιστάν, που την κάνει πραγματικά ανυπόφορη η υψηλή υγρασία. Ετσι στον σταθμό του τρένου στο Hyderabad, η μοναδική πηγή δροσιάς είναι οι υπάλληλοι με τα χρωματιστά ποτιστήρια με νερό.

Ο στόλος-3

EPA/SAMIULLAH POPAL

Υπουργείο Τουρισμού του Αφγανιστάν

Εδώ και δύο χρόνια τρέχει το πρόγραμμα εκπαίδευσης του υπουργείου για τους ξεναγούς. Σκοπός του προγράμματος να παρέχει σε σπουδαστές τις απαραίτητες γνώσεις (τις πλούσιας ιστορίας της χώρας) για να εξυπηρετήσει τους ξένους τουρίστες που καταφτάνουν για να θαυμάσουν τις ομορφιές και να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό της. Σύμφωνα με το υπουργείο τουλάχιστον 1.500 άτομα από την Κίνα, την Ιαπωνία την Γερμανία και την Αμερική έφτασαν για τουρισμό τους τελευταίους τρεις μήνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT