Μαζική ευτυχία;

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μάσκα και μέσα από το λεπτό ύφασμα που έχουν ντυθεί όλα τα κορίτσια, μια μελλοντική νύφη, κοιτά τριγύρω. Είναι ένα από τα 51 κορίτσια που θα παντρευτούν στον ομαδικό γάμο που έχει οργανώσει μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Κασμίρ. Οι ομαδικοί γάμοι είναι κάτι συνηθισμένο στην περιοχή, καθώς πολλοί αδυνατούν να ανταποκριθούν στα κόστη μιας τελετής ή στα δώρα που απαιτούνται για την συμμετοχή τους σε αυτές.

Μαζική ευτυχία;-1

AP Photo/Gustavo Garello

Υποστηρικτές και πολέμιοι

Την ώρα που η χώρα ακινητοποιείται από τις διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου της χώρας Javier Milei και την οικονομική του πολιτική, την ίδια στιγμή εν μέσω υποστηρικτών ο πρόεδρος παρουσίασε με φανερό πάθος στο κοινό το νέο του βιβλίο με τίτλο «Capitalism, Socialism and the Neoclassical Trap» στο στάδιο Luna Parkτου Μπουένος Αϊρες.

Μαζική ευτυχία;-2

AP Photo/Rick Bowmer

Οι κομπάρσοι του πρωταθλήματος

Πηδώντας βγήκε το προβατάκι μαζί με τα υπόλοιπα του κοπαδιού από το βαν που τα κουβαλούσε στον χώρο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Soldier Hollow Classic Sheepdog στην Γιούτα. Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα διαγωνιστούν μερικά από τα πιο εκπαιδευμένα και έξυπνα border collies στον κόσμο στην διαχείριση των κοπαδιών.

Μαζική ευτυχία;-3

REUTERS/Ralph Tedy Erol

Καθαρισμός

Στο σχολείο Joseph C. Bernard de Freres βρήκε ο μικρός και η οικογένειά του μαζί με πολλές άλλες καταφύγιο από τις συμμορίες στο Πόρτ -ο- Πρενς. Εκεί βρήκε και την ευκαιρία να πλυθεί από το νερό των υδροροών καθώς ομίχλη και βροχή πλήττει την πόλη, λες και δεν έφτανε η βία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT