Φιλτράρισμα με φυσικά υλικά

Φιλτράρισμα με φυσικά υλικά

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πολύτιμο φίλτρο φτιάχνουν στην Χιλή. Τρίχες από ανθρώπους και ζώα μπλέκονται μαζί για να φτιάξουν φίλτρα που συγκρατούν όχι μόνο πετρέλαιο, βαριά μέταλλα αλλά και βακτήρια από το νερό. Το Petropelo κατασκευάζεται από την εταιρία Matter of Trust που δίνει μια φθηνή και οικολογική λύση.

Φιλτράρισμα με φυσικά υλικά-1

REUTERS/Lesley Martin

Σκωτσέζικα κάστρα

Το κάστρο του Drummond στο Perthshire της Σκωτίας είναι το νέο σκηνικό για την επίδειξη του Cristian Dior, στην μόνιμη αναζήτηση των σχεδιαστών μόδας για ειδυλλιακές περιοχές που θα «στολίσουν» τις κολεξιόν τους.

Φιλτράρισμα με φυσικά υλικά-2

Kirk Johnson/Handout via REUTERS

Εξερευνητές

Ξεκίνησε ως παιχνίδι ή δημιουργική διασκέδαση. Ομως αυτή την φορά κατέληξε σε τεράστια ανακάλυψη. Οι πιτσιρικάδες Liam Fisher, Jessin Fisher and Kaiden Madsen μαζί με τον πατέρα των δύο,Sam Fisher ψάχνοντας στην περιοχή Hell Creek στην βόρεια Ντακότα βρέθηκαν μπροστά στο απολίθωμα ενός έφηβου Tyrannosaurus Rex και δημιούργησαν ιστορία.

Φιλτράρισμα με φυσικά υλικά-3

AP Photo/Markus Schreiber

Κληροδότημα

Ο εικονιζόμενος Μάικλ Μπομερ βρίσκεται στις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του καθώς έχει καρκίνο σε τελευταίο στάδιο. Αντιμέτωπος με αυτή την πικρή αλήθεια ο Μάικλ αποφάσισε να συνεργαστεί με την αμερικανική εταιρία Eternos που με την βοήθεια ΑΙ θα προσπαθήσει να «δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη, διαδραστική έκδοση τεχνητής νοημοσύνης του εαυτού του, επιτρέποντας στους συγγενείς να ασχοληθούν με τις εμπειρίες και τις γνώσεις της ζωής του» όταν εκείνος δεν θα είναι πια παρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT