Νοσοκομείο για κούκλες στο Σίδνεϊ

Νοσοκομείο για κούκλες στο Σίδνεϊ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΥΑ ΤΟΜΑΡΑ

Ανατρέχοντας στην παιδική ηλικία σχεδόν όλοι έχουμε παραδείγματα με αγαπημένα παιχνίδια -κούκλες και αρκουδάκια – που χάλασαν είτε από δική μας απροσεξία είτε από το «βάρβαρο» χειρισμό του παιδικού φίλου, στον οποίο το δανείσαμε με «βαριά καρδιά».

Όταν το αγαπημένο παιχνίδι ενός παιδιού χαλάει, είναι σαν να χάνεται ο κόσμος, καθώς «ο Τέντι είναι αναντικατάστατος». 

Tο νοσοκομείο για κούκλες στο Σίδνεϊ φαίνεται να αφουγκράζεται την επιθυμία ενός παιδιού να «γιατρευτεί» το παιχνίδι του άμεσα, χωρίς όμως να αντικατασταθεί από ένα άλλο, καινούργιο, ακόμα και αν είναι ακριβώς το ίδιο. Και αυτό διότι ακριβώς το ίδιο είναι μόνο στα μάτια των γονέων και των «μεγάλων». 

Το νοσοκομείο για κούκλες έχει ιδρυθεί από το 1913, ενώ η εμπειρία του στην επιδιόρθωση παιχνιδιών είναι μεγάλη. Το νοσοκομείο έχει αναλάβει χιλιάδες περιστατικά χαλασμένων κούκλων, αρκουδιών και άλλων παιχνιδιών. 

Εγχειρήσεις ματιών, «μεταμόσχευση» δακτύλων, ποδιών και κεφαλιού είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από την εμπειρία των «γιατρών» του νοσοκομείου που λειτουργεί εδώ και έναν αιώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή