Flashback στην 15η Μαρτίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 15η Μαρτίου-1

Ο τζογαδόρος Φρανκ Κοστέλλο (αριστερά) με τον δικηγόρο του Τζόρτζ Γουλφ κατά τη διάρκεια ανάκρισης στο πλαίσιο ομοσπονδιακής έρευνας σε βάρος του, το 1951. Ο Κοστέλλο αντιμετώπιζε κατηγορίες για τζόγο, στημένα παιχνίδια και φοροδιαφυγή, αλλά και για διασυνδέσεις με τη μαφία. Όταν του ζητήθηκε να καταθέσει, εκείνος απλώς αποχώρησε από την αίθουσα. (AP Photo)

Flashback στην 15η Μαρτίου-2

Οι νεόνυμφοι Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον αναχωρούν από το Μοντρεάλ για το Τορόντο, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, το 1964. (AP Photo)

Flashback στην 15η Μαρτίου-3

Ο πρόεδρος Νίξον σε συνέντευξη τύπου το 1973 ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει στον νομικό του σύμβουλο, Τζον Ντιν, να καταθέσει σχετικά με τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Watergate, και προκαλεί τη Γερουσία να τον εγκαλέσει ενώπιον του Ανωτάτου Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου. (AP Photo/Charles Tasnadi)

Flashback στην 15η Μαρτίου-4

Στις 15 Μαρτίου 1975 πεθαίνει ο Ελληνας μεγιστάνας, Αριστοτέλης Ωνάσης. Στη φωτογραφία η κόρη του Χριστίνα με τη μητριά της Τζάκι, καταφθάνουν στην Ελλάδα για την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου στον Σκορπιό. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή