Flashback στην 26η Ιουνίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 26η Ιουνίου-1

Γυναίκες χορεύουν καν-καν στο Μουλέν Ρουζ στη Μοντμάρτρη του Παρισιού, κατά την ημέρα επαναλειτουργίας του ως καμπαρέ, το 1951. (AP Photo/Jean Aubry)

Flashback στην 26η Ιουνίου-2

Οι αντιπρόσωποι 50 κρατών υπογράφουν στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών τον καταστατικό χάρτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, το 1945. Η απόφαση τους είναι ομόφωνη. (AP Photo)

Flashback στην 26η Ιουνίου-3

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι εκφωνεί τον διάσημο λόγο του στο Δυτικό Βερολίνο, ο οποίος περιέχει τη μνημειώδη φράση "είμαι ένας Βερολινέζος", το 1963. Με τον λόγο αυτό, ο οποίος εκδηλώθηκε στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου, ο Κένεντι εξέφρασε τη στήριξη του στους κατοίκους της Δυτικής Γερμανίας, δυο χρόνια μετά την ανέγερση του Τείχους του Βερολίνου, του κατ' εξοχήν συμβόλου της ψυχροπολεμικής διχοτόμησης της Ευρώπης. (AP Photo)

Flashback στην 26η Ιουνίου-4

Ο μόλις 21 ετών Γάλλος σχοινοβάτης και ακροβάτης Φιλίπ Πετί "ξεκουράζεται" κατά τη διάρκεια ενός παράτολμου ακροβατικού εγχειρήματος στην Παναγία των Παρισίων, έχοντας ξαπλώσει στο σχοινί που βρίσκεται τεντωμένο ανάμεσα στους δυο πύργους του καθεδρικού ναού, το 1971. (AP Photo/Cardenas)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή