ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 28η Ιουλίου

ap_590728038

flashback-stin-28i-ioylioy0

Όπλα και πυρομαχικά μοιράζονται σε απλούς πολίτες στους στρατώνες της Μαδρίτης, καθώς πολλοί πολίτες αποφασίζουν να πάρουν τα όπλα στο πλευρό της κυβέρνησης και εναντίον της ανταρσίας στου στρατηγού Φράνκο, σκοπεύοντας να προστατεύσουν την πόλη τους από τα στασιαστικά στρατεύματα, την πρώτη χρονιά του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, το 1936. (AP Photo)

flashback-stin-28i-ioylioy1

Το Empire State Building έχει γίνει ορατό μέσα από την τρύπα της οροφής ενός διαμερίσματος της 33ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης, το 1945. Η τρύπα προήλθε από τα συντρίμμια που προκάλεσε η σύγκρουση ενός βομβαρδιστικού αεροπλάνου B-52 με τον ιστορικό ουρανοξύστη. (AP Photo/stf)

flashback-stin-28i-ioylioy2

Ο Έλληνας μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης μαζί με τον φιλοξενούμενο του, πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ και την σύζυγο του, Τίνα Ωνάση, ξεκινούν από την προκυμαία της Ιτέας Φωκίδας με κατεύθυνση τους Δελφούς, όπου θα επισκεφθούν τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα, το 1959. (AP Photo)  

flashback-stin-28i-ioylioy3

Ο «άνθρωπος ρουκέτα» Μπίλ Σούιτερ πετά στον αέρα με τη βοήθεια της ειδικά διαμορφωμένης «τσάντας» του, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες, το 1984. (AP Photo)