Flashback στην 1η Αυγούστου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 1η Αυγούστου-1

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα, χαιρετάει από την βασιλική θαλαμηγό «Μπριτάνια», στην έναρξη του μήνα του μέλιτος του βασιλικού ζεύγους, το 1981. (AP Photo/Endlicher)

Flashback στην 1η Αυγούστου-2

O Αδόλφος Χίτλερ, ο υπουργός προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς, ο υπουργός Αθλητισμού Χανς φον Τσάμερ και άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι του Τρίτου Ράιχ παρακολουθούν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου, το 1936. (ΑP Photo)

Flashback στην 1η Αυγούστου-3

Ο Αμερικανός αστέρας της πυγμαχίας, Kάσιους Κλέι, ευρύτερα γνωστός ως Μοχάμεντ Άλι, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε νοσοκομείο για παιδιά με αναπηρία στη Νέα Ορλεάνη, το 1978. Στη φωτογραφία, «μάχεται» με τον οκτάχρωνο Ρόλαντ Ουάντ, του οποίου στη συνέχεια υπέγραψε τα γάντια. (AP Photo) 

Flashback στην 1η Αυγούστου-4

Σε αυτή τη φωτογραφία της βρετανικής κυβέρνησης, o Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ δοκιμάζει ένα υποπολυβόλο τύπου «Τόμσον», ευρύτερα γνωστό ως «Τόμμυ Γκαν», όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ευρέως από το οργανωμένο έγκλημα των Ηνωμένων Πολιτειών τις δεκαετίες του '20 και του '30, κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης του στη βορειοανατολική Αγγλία, όπου επιθεώρησε τα αμυντικά συστήματα και τις οχυρώσεις της περιοχής, το 1940. (AP Photo/British Official Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή