Flashback στην 3η Αυγούστου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 3η Αυγούστου-1

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον και ο πρόεδρος της Ρουμανίας, Νικολάε Τσαουσέσκου, συμμετέχουν σε παραδοσιακούς ρουμανικούς χορούς κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στη Ρουμανία, το 1969. (AP Photo)

Flashback στην 3η Αυγούστου-2

O Tζόρτζ Χάρισον στέκεται δίπλα σε έναν από τους μουσικούς μεντορές του, τον Ινδό μουσικό και δεξιοτέχνη του σιτάρ, Ραβί Σανκάρ, ο οποίος τον διδάσκει την τέχνη του παραδοσιακού ινδικού μουσικού οργάνου, στο Λος Άντζελες, το 1967. (AP Photo) 

Flashback στην 3η Αυγούστου-3

Η μία από τις τρεις φωτογραφίες Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενου Αντικειμένου (UFO) που τράβηξε ο Ρεξ Χέλφιν, άνδρας της υπηρεσίας αυτοκινητοδρόμων του Όραντζ Κάουντι, κοντά στη Σάντα Άννα της Καλιφόρνια, το 1965. (AP Photo/Rex Heflin)

Flashback στην 3η Αυγούστου-4

Μόλις λίγα ετοιμόρροπα κτίρια στέκονται όρθια πάνω από τα ερείπια της Χιροσίμα, έναν χρόνο μετά τη ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας, η οποία ισοπέδωσε την πόλη, το 1946. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή