Flashback στην 6η Οκτωβρίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 6η Οκτωβρίου-1

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Ανουάρ Σαντάτ και ο αντιπρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, στέκονται στο βήμα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στο Κάιρο, το 1981. Λίγο μετά, ο πρόεδρος της Αιγύπτου θα δολοφονηθεί από φονταμενταλιστές ισλαμιστές αξιωματικούς που επέβαιναν σε ένα στρατιωτικό όχημα που συμμετείχε στην παρέλαση, ενώ ο Μουμπάρακ μοναχά θα τραυματιστεί. (AP Photo)

Flashback στην 6η Οκτωβρίου-2

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Βενέδικτος γίνεται ο μέχρι τότε ανώτερος ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας που επισκέπτεται τις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1961.  Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στις ΗΠΑ, επισκέφθηκε τον τότε Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι. (AP Photo/Bill Allen)

Flashback στην 6η Οκτωβρίου-3

Μία όψη των κομμουνιστικών εκδηλώσεων στην Μαδρίτη κατά του πρώτους μήνες του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, το 1936. Παιδιά της κομμουνιστικής νεολαίας παρευλάνουν στο κέντρο της πόλης, φέροντας όλα στην μπλούζα τους ένα κόκκινο αστέρι με σφυροδρέπανο. (AP Photo)

Flashback στην 6η Οκτωβρίου-4

Μέλη της μοτοσικλεσιτιστικης ομάδας «Οι Άγγελοι της Κόλασης» (HELL'S ANGELS )καταφθάνουν για την πρεμιέρα της ταινίας «Άγγελοι της Κόλασης για πάντα», στη Νέα Υόρκη, το 1983. (AP Photo/Corey Struller)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή