ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 22α Νοεμβρίου

ap_6311220237

flashback-stin-22a-noemvrioy0

Ένα λεπτό μετά από τη στιγμή που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, ο 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, θα δολοφονηθεί από τον πρώην Αμερικανό πεζοναύτη Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, στο Ντάλας του Τέξας, το 1963, σε μία ιστορική στιγμή που σημάδεψε όσο καμία άλλη τη σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. (AP Photo/Jim Altgens)

flashback-stin-22a-noemvrioy2

O δημιουργός του Μίκυ και της Μίννι Μάους, Ουόλτ Ντίσνεϊ, βραβεύεται με έπαινο για την γενικότερη προσφορά του στις τέχνες από την Εθνική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή, το 1933. 

flashback-stin-22a-noemvrioy4

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Λίντον Τζόνσον, ορκίζεται 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One, τη μέρα της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, το 1963. Δίπλα του στέκεται η χήρα του Αμερικανού προέδρου Ζακλίν Μπουβιέ. (AP Photo/White House, Cecil Stoughton)

flashback-stin-22a-noemvrioy6

Moναρχικοί βγαίνουν από τις φυλακές με τιμές ηρώων, λίγες μέρες μετά το δημοψήφισμα που διοργάνωσε η δικτατορική κυβέρνηση του Γεώργιου Κονδύλη, το οποίο οδήγησε στο τέλος της Δεύτερης Ελληνικής Δημοκρατίας και την παλινόρθωση της βασιλείας στην Ελλάδα, το 1935. (AP Photo)