ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 24η Νοεμβρίου

ap_570420202655

flashback-stin-24i-noemvrioy0

Δύο Τσέχοι στρατιώτες πραγματοποιούν μία μουσικοχορευτική παράσταση δρόμου στο κέντρο της Πράγας, κατά τη διάρκεια της «Βελούδινης Επανάστασης», το 1989. Μερικά μέτρα πιο μακριά, άνθρωποι συγκεντρώνονται για μία ακόμη μαζική συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης, ζητώντας τη διενέργεια ελεύθερων εκλογών στη χώρα. (AP Photo/Dejong)

flashback-stin-24i-noemvrioy2

Ένα γερμανικό τανκ βρίσκεται αναποδογυρισμένο από συμμαχικά στρατεύματα, μέσα σε έναν κρατήρα που δημιούργησε η πτώση κάποιας βόμβας, στο Χάμιχ της Γερμανίας, το 1944. (AP Photo)

flashback-stin-24i-noemvrioy4

Ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι δολοφονείται από τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Τζακ Ρούμπι, στο Ντάλας του Τέξας, το 1963, αυξάνοντας τα πολλαπλά ερωτήματα που πλανώνται πάνω από τη δολοφονία του Κένεντι, πολλά από τα οποία παραμένουν ισχυρά μέχρι και σήμερα. (AP Photo/Ted Powers)

flashback-stin-24i-noemvrioy6

Η Ζακλίν Μπουβιέ κρατά το χέρι της κόρης της, Κάρολαϊν, καθώς ο ανώτατος δικαστικός Ερλ Ουόρεν διαβάζει τον επικήδειο λόγο του για τον δολοφονημένο πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, στην Ροτόντα του Καπιτωλίου, στην Ουάσιγκτον, το 1963. Στη φωτογραφία διακρίνονται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Λίντον Τζόνσον και ο αδερφός του δολοφονημένου Αμερικανού προέδρου, Ρόμπερτ Κένεντι. (AP Photo)