Flashback στην 22α Δεκεμβρίου

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 22α Δεκεμβρίου-1

Ο «Πόλεμος των Άστρων», η πρώτη κινηματογραφική ταινία του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise του Star Wars, αφού έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της ιστορίας (τίτλο που διατήρησε μέχρι το 1982, όταν την ξεπέρασε ο «Ε.Τ. ο Εξωγήινος» του Στίβεν Σπίλμπεργκ) κατάφερε να κυριαρχήσει και στα καταστήματα παιχνιδιών τα Χριστούγεννα της κυκλοφορίας του, το 1977. Εδώ, ένα νεαρό αγόρι σε κατάστημα της Νέας Υόρκης παρατηρεί αποσβολωμένο ένα «φωτόσπαθο», το σήμα κατατεθέν της κινηματογραφικής σειράς, ανάμεσα σε άλλα παιχνίδια διαστημικής θεματολογίας. (AP Photo/Marty Lederhandler)

Flashback στην 22α Δεκεμβρίου-2

Η διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια και ηθοποιός Κόνι Στίβενς χαιρετάει στρατιώτες της 1ης Μεραρχίας Πεζικού του αμερικανικού στρατού, μετά από μία παράσταση που έδωσε μαζί με τον Αμερικανό κωμικό Μπομπ Χόουπ, σε ένα στρατόπεδο μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Σαϊγκόν, στο νότιο Βιετνάμ, το 1969. (AP Photo/Horst Faas)

Flashback στην 22α Δεκεμβρίου-3

Ομάδα αντιρρησίων συνείδησης, ντυμένοι με ρούχα φυλακισμένων, πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρία, έξω από τον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον, ζητώντας την απελευθέρωση των έγκλειστων συμπολιτών τους που αρνήθηκαν να κρατήσουν όπλο και να πολεμήσουν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το 1946. (AP Photo)

Flashback στην 22α Δεκεμβρίου-4

Ο διαβόητος ηγέτης της «Οικογένειας Μάνσον», Τσαρλς Μάνσον, που διέπραξε σειρά δολοφονιών στα τέλη της δεκαετίας του '60, οδηγείται πίσω στη φυλακή, μετά την κλήση του στο δικαστήριο, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, το 1969. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή