Flashback στην 12η Ιανουαρίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 12η Ιανουαρίου-1

Ο εκδιωχθείς Ρώσος επανάστατης Λέον Τρότσκι και η σύντροφος του Νάταλι Σεντόφ φθάνουν στην πόλη Τάμπικο του Μεξικό, αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Νορβηγία, το 1937. Η χώρα της κεντρικής Αμερικής υπήρξε ο τελευταίος σταθμός της δωδεκαετής εξορίας του Σοβιετικού πολιτικού, η οποία έληξε με τη δολοφονία του, τον Αύγουστο του 1940. (AP Photo)

Flashback στην 12η Ιανουαρίου-2

Ο θρυλικός Έλληνας μεγιστάνας της ναυτιλίας, Σταύρος Νιάρχος, δίνει το χέρι του στον βασιλιά Παύλο, στο περιθώριο του γάμου του ανιψιού του εφοπλιστή, Κωνσταντίνου Δρακόπουλου, με την Ελένη Μερκάτη, σε κάποια εκκλησία της Αθήνας, το 1957. (AP Photo)

Flashback στην 12η Ιανουαρίου-3

Με τον αέρα της νίκης να φαίνεται στα πρόσωπα τους, βετεράνοι στρατιώτες και αξιωματικοί της Πρώτης, της Τρίτης και της Ένατης αμερικανικής στρατιάς επιδεικνύουν κοροϊδευτικά μία ναζιστική σημαία, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στο στρατόπεδο Camp Sanks της Νέας Υόρκης, το 1945. Οι στρατιώτες έχουν μόλις επιστρέψει από το ευρωπαϊκό μέτωπο του πολέμου, έχοντας λάβει τιμητική άδεια για τις επιδόσεις τους στο πεδίο της μάχης. (AP Photo) 

Flashback στην 12η Ιανουαρίου-4

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ επιθεωρεί ένα τιμητικό άγημα της βασιλικής φρουράς του Μαρόκου, κατά την άφιξη του στην πόλη Μαρακές του Μαρόκου από το Λονδίνο, το 1959. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή