Flashback στη 12η Φεβρουαρίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 12η Φεβρουαρίου-1

48 ώρες μετά το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στις ΗΠΑ, τα «Σκαθάρια» δίνουν την πρώτη τους συναυλία επί αμερικανικού εδάφους, μπροστά από περισσότερους από 8.000 φανατικούς θαυμαστές τους, στο Washington Coliseum, στην Ουάσιγκτον, το 1964. (AP Photo)

Flashback στη 12η Φεβρουαρίου-2

Ο Αμερικανός πρόεδρος Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούζβελτ καταφθάνει στο Μνημείο του Λίνκολν στην Ουάσιγκτον, για να συμμετάσχει στην τελετή κατάθεσης στεφάνων προς τιμήν του 16ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Αβράαμ Λίνκολν, στην 128η επέτειο από τη γέννηση του, το 1937. (ΑP Photo)

Flashback στη 12η Φεβρουαρίου-3

Αντάρτες και αντάρτισσες του Δημοκρατικού Στρατού έχουν μόλις συλληφθεί από άντρες του Εθνικού Στρατού και μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη, μετά τον κανονιοβολισμό εναντίον της συμπρωτεύουσας από τον ΔΣΕ, πριν από δύο ημέρες, το 1948. (AP Photo)

Flashback στη 12η Φεβρουαρίου-4

cΠλήθος κόσμου καταφθάνει με βάρκες ή υδροβατώντας στη συμβολή του ποταμού Γάγγη με τον παραπόταμο Γιαμούνα, στο σημείο όπου ρίχτηκαν οι στάχτες του Ινδού πολιτικού και πνευματικού ηγέτη Μαχάτμα Γκάντι, στην πόλη Αλλαχαμπάντ της Ινδίας, το 1948. (ΑP Photo)  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή