Flashback στη 15η Φεβρουαρίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 15η Φεβρουαρίου-1

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και οι δυο προκάτοχοι του, Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και Τζέραλντ Φορντ, έχουν μόλις ολοκληρώσει έναν γύρο γκολφ, του αγαπημένου σπορ των προέδρων των ΗΠΑ, στην Καλιφόρνια, το 1995. (AP Photo)

Flashback στη 15η Φεβρουαρίου-2

Ένας οπαδός του Αγιατολάχ Χομεϊνί κρατά ένα τυφέκιο με ένα κόκκινο λουλούδι στην κάνη του, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ηγέτη της Ιρανικής Επανάστασης στην Τεχεράνη, ο οποίος γυρίσει μόλις λίγες μέρες πριν στη χώρα από την πολυετή του εξορία στο εξωτερικό, το 1979. Πίσω από τον ένοπλο διακρίνεται ένα στένσιλ με το πρόσωπο του Ιρανού θρησκευτικού και πολιτικού ηγέτη. (AP Photo/Michel Lipchitz)

Flashback στη 15η Φεβρουαρίου-3

Η σημερινή σημαία του Καναδά, ευρύτερα γνωστή ως Φύλλο Σφενδάμνου ή Μονόφυλλη, υψώνεται για πρώτη φορά στην κεντρική είσοδο του κτιρίου της καναδικής διπλωματικής αποστολής στη Βρετανία, στην πλατεία Τραφάλγκαρ, στο Λονδίνο, το 1965. (AP Photo)

Flashback στη 15η Φεβρουαρίου-4

Η ευφορία και η χαρά είναι ζωγραφισμένες στα πρόσωπα αυτών των Βρετανών στρατιωτών, οι οποίοι έχουν μόλις λάβει την πρώτη τους αλληλογραφία επι γερμανικού εδάφους και βλέπουν την τελική νίκη να βρίσκεται προ των πυλών, το 1945. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή