Flashback στην 20η Μαρτίου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 20η Μαρτίου-1

O Κέρκ Ντάγκλας, πρωταγωνιστής της ταινίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Σταυροί στο Μέτωπο» (Paths Of Glory), μίας από τις κλασικότερες ταινίες για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, καλεί τους εργαζόμενους των στούντιο που θα λάβουν χώρα τα γυρίσματα της ταινίας για ένα ποτήρι μπύρα, για να γιορτάσουν την έναρξη τους, στο Μόναχο, το 1957. (AP Photo/Sandensr)

Flashback στην 20η Μαρτίου-2

Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ Λάρι Μπερντ έχει μόλις λάβει το βραβείο του καλύτερου παίχτη της σεζόν 1978-1979 του πρωταθλήματος του Εθνικού Κολλεγιακού Αθλητικού Συνδέσμου (NCAA), στο Σικάγο, το 1979. Στην τελευταία του σεζόν στο κολεγιακό, ο Μπερντ κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα των Indiana State Sycamores στον τίτλο αήττητη, παρότι ξεκίνησε τη σεζόν με ένα σπάσιμο στον αντίχειρα. Τον Ιούνιο της περασμένης χρόνιας είχε επιλεγεί στο ντραφτ του NBA στην έκτη θέση από τους Boston Celtics, στους οποίους αγωνίστηκε για δεκατρία ολόκληρα χρόνια και με τους οποίους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, το 1981, το 1984 και το 1986. (AP Photo/Charles E. Knoblock)

Flashback στην 20η Μαρτίου-3

O Βρετανός μουσικός Τζον Λένον και η Γιαπωνέζα καλλιτέχνης Γιόκο Όνο επιδεικνύουν το πιστοποιητικό του γάμου τους, λίγο μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής τους στο βρετανικό προξενείο του Γιβραλτάρ, τo 1969. Ο γάμος του διάσημου ζεύγους έλαβε χώρα μία εβδομάδα μετά τον γάμο ενός άλλου «Σκαθαριού», του Πολ Μακάρντνεϊ, ο οποίος παντρεύτηκε την Αμερικανίδα μουσικό και φωτογράφο Λίντα Ίστμαν στο Λονδίνο, με την οποία έμελε να περάσει τα επόμενα τριάντα χρόνια της ζωής του. (AP Photo)

Flashback στην 20η Μαρτίου-4

Ο Αλ Πατσίνο, ο Τζέιμς Κάαν και ο Άλεξ Ρόκο, τρεις από τους πρωταγωνιστές της ιστορικής ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Ο Νονός», στην επετειακή προβολή για τα 25 χρόνια από την πρώτη προβολή της, στο Castro Theater του Σαν Φρανσίσκο, το 1997. (AP Photo/Robin Weiner)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή