ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 5η Ιουλίου

ap_690705060

flashback-stin-5i-ioylioy0
O ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Ιωσήφ Στάλιν, φιλάει στο μάγουλο τον Ιβάν Τ. Σπίριν, αρχηγό της ρωσικής αποστολής στις πολικές περιοχές, το 1937. Δεξιά διακρίνεται ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Λαού και μετέπειτα υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης, Βιατσεσλάβ Μιχάηλοβιτς Μολότοφ. (ΑP Photo)

flashback-stin-5i-ioylioy1

Ο ηγέτης των Ρόλινγκ Στόουνς, Μικ Τζάγκερ, πλησιάζει το κοινό, ενώ τραγουδάει, κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος, στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, το 1969. Η συναυλία, η οποία έμεινε γνωστή ως «The Stones in the Park», υπήρξε η πρώτη του λονδρέζικου συγκροτήματος μετά από διάστημα δύο ετών και έλαβε χώρα μπροστά σε ένα κοινό 250-500.000 ατόμων. Μαζί με τους Στόουνς εμφανίστηκαν, μεταξύ άλλων, οι King Crimson, οι Family και οι Third Ear Band. (AP Photo/Peter Kemp)

flashback-stin-5i-ioylioy2
O κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Φραγκλίνος Ρούζβελτ, βομβαρδισμένος από συγχαρητήριες επιστολές για τη νίκη του στις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος και τη λήψη του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών, στο γραφείο του, στο Όλμπανι της Νέας Υόρκης, το 1932. (AP Photo)

flashback-stin-5i-ioylioy3
Αφού κατάφεραν να «ξεφύγουν» με τη βοήθεια της αστυνομίας από τους χιλιάδες παρανοϊκούς θαυμαστές τους, οι Πολ, Ρίνγκο, Τζον και Τζορτζ περιμένουν με τις αποσκευές τους να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες στο τελωνείο του αεροδρομίου, στο Νέο Δελχί, κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού των «Σκαθαριών» στην Ινδία, το 1966. (AP Photo)