ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 25η Αυγούστου

ap_8408250143

flashback-stin-25i-aygoystoy0
Μία νεαρή Παριζιάνα σηκώνει με ενθουσιασμό ψηλά τα δύο της χέρια και κάνει το σήμα της νίκης, πανηγυρίζοντας για την προέλαση του αμερικανικού στρατού και την απελευθέρωση του Παρισιού από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής, μετά από περίπου μία εβδομάδα συγκρούσεων, το 1944. (AP Photo/Richard Boyer)

flashback-stin-25i-aygoystoy1
Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της και ένα ρωσικό τυφέκιο περασμένο γύρω από τον λαιμό της, μία Βιετναμέζα γυναίκα αναμένει την ανάκριση της από τους Νοτιοβιετναμέζους στρατιώτες που την συνέλαβαν ως ύποπτη για δράση από τις τάξεις των Βιετκόνγκ, το 1965. (AP Photo) 

flashback-stin-25i-aygoystoy2
Άνδρες των Ταγμάτων Εφόδου (SA), της παραστρατιωτικής οργάνωσης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος που αποδυναμώθηκε σημαντικά μετά τη δολοφονία των ηγετικών στελεχών της κατά τη «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών», ακούν με προσήλωση μία ομιλία του υπουργού Προπαγάνδας του Τρίτου Ράιχ, Γιόζεφ Γκέμπελς, στο Βερολίνο, το 1934. (AP Photo)

flashback-stin-25i-aygoystoy3
O «Βασιλιάς της Ποπ», Μαικλ Τζάκσον, μαζί με τα αδέρφια του Τίτο και Μάρλον, όλοι τους μέλη του οικογενειακού συγκροτήματος της οικογένειας Τζάκσον, «The Jackson 5», στην εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας «Victory» του συγκροτήματος, στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, το 1984. (AP Photo/Rob McElroy)