ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 30η Αυγούστου

ap_430830096

flashback-stin-30i-aygoystoy0
Ο μαρξιστής υποψήφιος πρόεδρος της Χιλής, Σαλβαδόρ Αλιέντε, απευθύνεται στους χιλιάδες υποστηρικτές του, που έχουν συγκεντρωθεί για να ακούσουν την ομιλία του, στο Σαντιάγκο, το 1970. (AP Photo/Eduardo Di Baia)

flashback-stin-30i-aygoystoy2
Ένα μέρος των περίπου 2.195 αιχμαλώτων πολέμου των Γερμανών, κυρίως Καναδοί των συμμαχικών δυνάμεων, βρίσκονται περιτριγυρισμένοι από στρατιώτες της Βερμάχτ που τους επιβλέπουν, σε κάποιο στρατόπεδο στη βόρεια Γαλλία, το 1942. Οι συγκεκριμένοι στρατιώτες πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τους Γερμανούς μετά την επίθεση των Συμμάχων κατά του μικρού γαλλικού λιμένα της Διέππης, η οποία στέφθηκε από πλήρη αποτυχία. (AP Photo)

flashback-stin-30i-aygoystoy4
Αμερικανοί και Αυστραλοί ναύτες σε μία στιγμή αναψυχής μακριά από τα πολεμικά μέτωπα, τρώνε το παγωτό τους ή πίνουν τη μπύρα τους, ακούγοντας τις μελωδίες μία μουσικής μπάντας, σε κάποιο νησί του νότιου Ειρηνικού, το 1943. (AP Photo/Frank Filan)

flashback-stin-30i-aygoystoy6
Η πρώην ηγετική μορφή των Beatles, Τζον Λένον, τραγουδάει, παίζοντας πλήκτρα, στη συναυλία για φιλανθρωπικούς σκοπούς «One to One», υπέρ των παιδιών με διανοητικά προβλήματα, στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, το 1972. (AP Photo/Dave Pickoff)