ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 31η Αυγούστου

ap_97083103701

Flashback στην 31η Αυγούστου-1
Ο Αμερικανός μουσικός της φολκ και της ροκ μουσικής, Μπομπ Ντίλαν, παίζει κατά τη διάρκεια ενός τριήμερου φεστιβάλ στο Γουντσάιντ Μπέι, της νήσου Γουάιτ της Αγγλίας, στο οποίο συνέρευσαν περίπου 200.000 θεατές, το 1969. (AP Photo)

Flashback στην 31η Αυγούστου-2
Δύο αστυνομικοί χτυπούν βίαια και τραβούν δύο διαδηλωτές, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, στη Νέα Υόρκη, το 1970. (AP Photo)

Flashback στην 31η Αυγούστου-3
Ο στρατηγός Σαρλ Ντε Γκωλ, ηγέτης της αντιστασιακής οργάνωσης «Ελεύθερη Γαλλία» κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ηγείται της μεγάλης πανηγυρικής πορείας για την απελευθέρωση του Παρισιού από τις δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ, στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το 1944. (ΑP Photo)

Flashback στην 31η Αυγούστου-4
«Λόγω του τραγικού θανάτου της Νταϊάνας, πριγκίπισσας της Ουαλίας, το Σάντριγχαμ θα παραμείνει κλειστό σήμερα», αναγράφει ένα σημείωμα που έχει τοποθετηθεί στην πύλη της κατοικίας του Σάντριγχαμ, της ιδιωτικής κατοικίας της βασίλισσας Ελισάβετ, στο Νόρφολκ, στη νοτιοανατολική ακτή της Αγγλίας, την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος στο Παρίσι που κόστισε τη ζωή στη Νταϊάνα, τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγιέτ και τον οδηγό της μοιραίας Μερσεντές που τους μετέφερε, το 1997. (AP Photo/ Findlay Kember)