ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 14η Σεπτεμβρίου

ap_230914026

flashback-sti-14i-septemvrioy0
Έναν μήνα και πλέον μετά τη ρίψη της δεύτερης ατομικής βόμβας στην Ιαπωνία, τα μέλη μιας οικογένειας τρώνε ρύζι σε μία αυτοσχέδια καλύβα που έχτισαν στο σημείο που κάποτε στεκόταν το σπίτι τους, στο Ναγκασάκι, το 1945. (AP Photo)

flashback-sti-14i-septemvrioy2
Ένα «τσούρμο» παιδιών χαιρετάει με μεγάλη χαρά τους Αμερικανούς στρατιώτες που εισέρχονται στο Μάαστριχτ, την πρώτη ολλανδική πόλη που απελευθερώθηκε από τους Συμμάχους, το 1944. (AP Photo)

flashback-sti-14i-septemvrioy4
Ο ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, δείχνει με τα χέρια του στις κάμερες το μέγεθος του νεογέννητου γιου του, έξω από το νοσοκομείο της Πριγκίπισσας Σάρλοτ, στο Λονδίνο, το 1965. Η γέννηση του γιου του υπήρξε αφορμή απογοήτευσης για πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες του, που περίμεναν να τον δουν μαζί με τα άλλα μέλη των «Σκαθαριών» έξω από ξενοδοχείο Savoy, όπου το συγκρότημα από το Λίβερπουλ έλαβε ένα από τα αμέτρητα βραβεία της καριέρας του. (AP Photo)

flashback-sti-14i-septemvrioy6
O πρωταθλητής βαρέων βαρών Τζακ Ντέμπσi, ένας από τους δημοφιλέστερους Αμερικανούς αθλητές της πυγμαχίας όλων των εποχών, στέκεται πάνω από τον «σφετεριστή» του τίτλου του, Λούις Φίρπο, τον οποίο έχει μόλις βγάλει νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο του αγώνα, στο στάδιο Πόλο Γκράουντς της Νέας Υόρκης, το 1923. (AP Photo)