ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 11η Οκτωβρίου

ap_6210110125

flashback-stin-11i-oktovrioy0
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η νύχτα της 10ης προς 11η Οκτωβρίου για τους εκατοντάδες κρατούμενους μίας φυλακής της Σανγκάης, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του ιαπωνικού στρατού, κατά τη διάρκεια του Β' Σινοϊαπωνικού Πολέμου, το 1937. (AP Photo)

flashback-stin-11i-oktovrioy2
Κρατώντας αναμένους πυρσούς στα χέρια τους, χιλιάδες Καθολικοί πιστοί δημιουργούν μία «θάλασσα φωτός», καθώς προσέρχονται στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, περιμένοντας τον Πάπα Ιωάννη ΚΓ' να τους μεταδώσει την ευλογία του, το 1962. (AP Photo/Girolamo Di Majo)

flashback-stin-11i-oktovrioy4
Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα, Μπιλ Κλίντον, αναμετριέται με τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του, Τζορτζ Μπους, στο πρώτο από τα τρία τηλεοπτικά ντιμπέιτ μεταξύ των δύο βασικών υποψηφίων και του ανεξάρτητου αντίπαλου τους, του επιχειρηματία Ρος Περό, στο Σαιντ Λούις του Μιζούρι, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 1992. (AP Photo/Greg Gibson)

flashback-stin-11i-oktovrioy6
Δεκάδες αχρηστευμένα αυτοκίνητα, στοιβαγμένα σαν ντόμινο, αποτελούν τον φράχτη μιας μάντρας με παλιοσίδερα, με το περιεχόμενο της οποίας βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, κάπου στο Τέξας, το 1972. (AP Photo/Ferd Kaufman)