Women: Εργαζόμενη, μητέρα και σύζυγος… το στρες απόδοσης

Women: Εργαζόμενη, μητέρα και σύζυγος… το στρες απόδοσης

Η πιστοποιημένη coach και εκπαιδεύτρια στο mindfulness, Αντζελα Πανταζή μιλάει για το άγχος απόδοσης στην εργασία, το σπίτι και την κοινωνική ζωή μιας γυναίκας. Η σημασία της αυτοεκτίμησης

Ως στρες απόδοσης ορίζεται το στρες που βιώνει κανείς σε οποιοδήποτε πλαίσιο έχει να επιδείξει τις ικανότητές του. Εχει πολλές διαβαθμίσεις και μπορεί να εμφανιστεί σε μια πληθώρα καταστάσεων, με αποτέλεσμα να μας περιορίζει στην καθημερινότητά μας, στις επιλογές μας και να συνδέεται με συμπεριφορές που προσθέτουν ακόμα περισσότερο άγχος, προκαλώντας ουσιαστικά έναν φαύλο κύκλο. Μάλιστα οι γυναίκες, εξαιτίας των πολλαπλών ρόλων που καλούνται να αναλάβουν, το βιώνουν πιο έντονα. Η πιστοποιημένη coach και εκπαιδεύτρια στο mindfulness, Αντζελα Πανταζή μας εξηγεί τους παράγοντες που το προκαλούν αλλά και το πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. 

Γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας. Αναζητήστε στο Viber το «W♀men the podcast».

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Θεοδώρα Βασιλοπούλου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή