Women: Ελισάβετ Χατζηγάκη – Οταν η προσφορά γίνεται τρόπος ζωής

Women: Ελισάβετ Χατζηγάκη – Οταν η προσφορά γίνεται τρόπος ζωής

Μια συζήτηση με τη γενική γραμματέα και υπεύθυνη προγραμμάτων και επικοινωνίας του ομώνυμου ιδρύματος

Προέρχεται από μια οικογένεια με συνεχή παράδοση ενασχόλησης και προσφοράς, πολιτικής και κοινωνικής, στον ελληνικό δημόσιο βίο. Εχοντας μεγαλώσει με τα σχετικά ερεθίσματα, άρχισε από την ηλικία των 17 ετών να ασχολείται εθελοντικά με το κοινωνικό έργο στηρίζοντας μεταξύ άλλων θύματα έμφυλης βίας, παιδιά με αναπηρία και γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Σήμερα, ως γενική γραμματέας και υπεύθυνη προγραμμάτων και επικοινωνίας του κοινωφελούς πολιτιστικού ιδρύματος Χατζηγάκη, η κ. Ελισάβετ Χατζηγάκη συμβάλλει στη διαφύλαξη της οικογενειακής παράδοσης με εκπαιδευτικές δράσεις που βάζουν στο επίκεντρο τα παιδιά απομακρυσμένων περιοχών, αλλά και πρωτοβουλίες για πληγέντες φυσικών καταστροφών, γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά και πολύτεκνες οικογένειες. Μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί δράσεις σε περισσότερες από 35 περιοχές σε όλη την Ελλάδα από τον Εβρο έως το Καστελλόριζο και έχουν ωφεληθεί τουλάχιστον 1200 παιδιά και 500 οικογένειες. 

Γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας. Αναζητήστε στο Viber το «W♀men the podcast»

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Θεοδώρα Βασιλοπούλου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή