ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Ο ισχυρός σεισμός και η αλυσιδωτή αντίδραση στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Ο ισχυρός σεισμός και η αλυσιδωτή αντίδραση στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-ο-ισχυρός-562279504

Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη Συρία και την Τουρκία άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και μπορεί να φέρει μακροπρόθεσμη αλυσιδωτή αντίδραση στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας.

Στο μεταξύ, βλέπουμε τα υπέρ και τα κατά της κατάργησης των μετρητών στην Ευρώπη, και επισκεπτόμαστε ένα θρυλικό κλαμπ του Βερολίνου που τιμά την πλούσια νυχτερινή ζωή της πόλης.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 10 Μαρτίου.

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον Γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), την Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με την χρηματοδότηση της ΕΕ στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή