ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Συμβιβασμός για το ζήτημα της Βόρειας Ιρλανδίας έξι χρόνια μετά το Brexit

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Συμβιβασμός για το ζήτημα της Βόρειας Ιρλανδίας έξι χρόνια μετά το Brexit

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-συμβιβασμ-562312015

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο. Τελικά, επετεύχθη ένας συμβιβασμός για το δύσκολο ζήτημα της Βόρειας Ιρλανδίας, έξι χρόνια μετά το Brexit.

Στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Μόδας. Όμως, σήμερα, Εβδομάδα Μόδας σημαίνει Γρήγορη Μόδα, δηλαδή υπερπαραγωγή ρούχων χαμηλής ποιότητας και τιμής. Ένα επικίνδυνο φαινόμενο για το περιβάλλον.

Τέλος, η άνοδος των influencer λογοτεχνίας στο TikTok οδηγεί τους νέους πίσω στα βιβλία.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 4 Απριλίου.

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον Γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), την Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με την χρηματοδότηση της ΕΕ στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή