ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Γιατί εξεγείρονται οι αγρότες

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Γιατί εξεγείρονται οι αγρότες

Οι αγρότες σε όλη την Ευρώπη ασκούν πίεση προς τις κυβερνήσεις για να βοηθήσουν τον γεωργικό τομέα που βρίσκεται σε κρίση

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-γιατί-εξε-562866736

Είναι μία διαμαρτυρία «από τα κάτω» που έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη, από τη Γαλλία έως τη Ρουμανία. Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τους κακούς μισθούς, τις δύσκολες συνθήκες και τον γραφειοκρατικό λαβύρινθο πράσινων πολιτικών που ισχυρίζονται ότι είναι άδικες. Το ARTE Europe Weekly στέκεται πίσω από τα οδοφράγματα για να κατανοήσει τα προβλήματα του κλάδου.

Το συγκεκριμένο βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 2 Μαρτίου του 2024.

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον Γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), την Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με την χρηματοδότηση της ΕΕ στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT