ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Η μάχη κατά του καπνίσματος

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Η μάχη κατά του καπνίσματος

Το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να σταματήσει το κάπνισμα με την απαγόρευση των πωλήσεων τσιγάρων για άτομα που γεννήθηκαν μετά το 2009. Θα μπορούσε να πάρει και η Ευρώπη τον ίδιο δρόμο για ένα μέλλον χωρίς καπνό;

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-η-μάχη-κατ-563006305

Είναι δυνατόν να εξαλειφθεί το κάπνισμα από την κοινωνία; Καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνει μέτρα για να δώσει ένα ιστορικό τέλος στο κάπνισμα, με την εν δυνάμει απαγόρευσή του από γενιά σε γενιά, εξετάζουμε τις αλλαγές της νομοθεσίας σε όλη την ήπειρο.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 25 Μαΐου 2024.

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), τη Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή