Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των αστέγων

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των αστέγων

Το Euro 2024 για αστέγους θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στην καρδιά της ζώνης φιλάθλων του Αμβούργου

το-πρωτάθλημα-ποδοσφαίρου-των-αστέγω-563116999

Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το Αμβούργο θα φιλοξενήσει επίσης το Euro 2024 για αστέγους: οι άστεγοι θα συγκεντρωθούν για να σχηματίσουν μια εθνική ομάδα και να ανταγωνιστούν άλλες εθνικές ομάδες στην καρδιά της ζώνης φιλάθλων του Αμβούργου. Το εγχείρημα αποσκοπεί στο να ξεφύγουν οι παίκτες από τη φτώχεια, την απομόνωση και τον εθισμό στα ναρκωτικά και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία απέναντι στο ζήτημα.

To βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 18 Ιουνίου του 2025.

Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μία παραγωγή της ευρωπαϊκής πλατφόρμας ARTE και διατίθεται σε 9 γλώσσες μέσω της ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που ονομάζεται EMOVE Hub. Η συνέργεια αυτή συντονίζεται από το ARTE και περιλαμβάνει τα εξής μέσα: El País (ES), Gazeta Wyborcza (PL), Internazionale (IT), Ir, (LV),  Η Καθημερινή, Le Soir (BE) και Telex (HU). Το εγχείρημα λαμβάνει χρηματοδότηση από την ΕΕ μετά από πρόσκληση της DG CNECT για «Ευρωπαϊκές συνέργειες μέσων ενημέρωσης» στο πλαίσιο των Πολυμεσικών Δράσεων της ΕΕ.
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT