Ξεπούλησε στη Νότιο Κορέα η «πυρηνική μάσκα ομορφιάς Κιμ Γιονγκ Ουν» (φωτογραφίες)

Ξεπούλησε στη Νότιο Κορέα η «πυρηνική μάσκα ομορφιάς Κιμ Γιονγκ Ουν» (φωτογραφίες)

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Ιούνιο, η βορειοκορεάτικη εταιρία καλλυντικών 5149 – προφανώς επηρεασμένη από τις ιστορικές συνομιλίες Βόρειας και Νότιας Κορέας – λάνσαρε ένα πρωτοποριακό προϊόν: την  «πυρηνική ενυδατική μάσκα ενοποίησης, με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην συσκευασία να φορά ο ίδιος την μάσκα.

To προϊόν διαφημίζεται ως «πακέτο πυρηνικής βόμβας ενοποίησης που θα θρέψει το δέρμα σας» και υπόσχεται το «μωρουδίστικο, αψεγάδιαστο λευκό δέρμα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, με κόστος 3,5 δολάρια η μια συσκευσία.

 

Η μάσκα ομορφιάς, σύμφωνα με τους New York Times, πούλησε πάνω από 25.000 τεμάχια, πριν αρχίσει σταδιακά να αποσύρεται από τα ράφια, λόγω του σάλου και της κατακραυγής που προκάλεσε στα social media.

H διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Kwak Hyeon-ju, δήλωσε πάντως ότι ήθελε με αυτές τις μάσκες να τιμήσει τις «ιστορικές  διασυνοριακές συνόδους κορυφής» ανάμεσα στις 2 χώρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή