Το τελευταίο ηχητικό μήνυμα του Εμιλιάνο Σάλα πριν εξαφανιστεί το αεροπλάνο: «Αρχίζω και φοβάμαι»

Το τελευταίο ηχητικό μήνυμα του Εμιλιάνο Σάλα πριν εξαφανιστεί το αεροπλάνο: «Αρχίζω και φοβάμαι»

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρουν τα τελευταία λόγια του Αργεντίνου  επιθετικού Εμιλιάνο Σάλα μέσα από το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, λίγο πριν αυτό εξαφανιστεί από τα ραντάρ πάνω από το Στενό της Μάγχης. Κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Νάντη στο Κάρντιφ,το βράδυ της Δευτέρας,  ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έστελνε ηχητικά μηνύματα μέσω εφαρμογών σε φίλους και συγγενείς, όπου εξέφραζε την ανησυχία του . 

«Ταξιδεύω με ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται στον αέρα. Πηγαίνω στο Κάρντιφ για να ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα», αναφέρεται εκτός των άλλων στην πρώτη καταγραφή του, όπου ακούγεται κουρασμένος αλλά χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα. 

Στο επόμενο και τελευταίο μήνυμα, ο Σάλα λέει: «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα… δεν ξέρω αν θα στείλουν κάποιον να με ψάξει γιατί δεν θα με βρουν…. Αρχίζω και φοβάμαι».

Όλα δείχνουν πως το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Αργεντίνος παίκτης συντριβή ενώ μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν αποβεί άκαρπες. Η αστυνομία του νησιού Γκέρνζι, πάνω από το οποίο χάθηκε το σήμα του αεροσκάφους θεωρεί ότι όσο περνούν οι ώρες, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες, στην περίπτωση που είχαν καταφέρει να προσθαλασσωθούν.

Μαζί με τον 28χρονο Σάλα αγνοείται και ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή