Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς «Ατίθασα Νιάτα»

Έφυγε από τη ζωή πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς «Ατίθασα Νιάτα»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Kristoff St. John, ενός από τους πρωταγωνιστές στην διάσημη αμερικανική σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα» σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Από το 1991, ο Kristoff St. John έπαιζε καθημερινά τον ρόλο του Neil Winters με εκατομμύρια θαυμαστές να παρακολουθούν τη σειρά σε όλο τον κόσμο και τον ίδιο να έχει 9 υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. 

Σύμφωνα με το ΤΜΖ και άλλα αμερικανικά μέσα, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, από έναν φίλο του, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Το hashtag # Kristoff St. John για ώρα παραμένει στην κορυφή των παγκόσμιων trend του Twitter καθώς το Χόλυγουντ και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών της σειράς αποχαιρετούν τον πρόωρα χαμένο σταρ.

Πηγή ανέφερε στο ΤΜΖ ότι το αλκοόλ μπορεί να έχει παίξει κάποιο ρόλο στο θάνατό του Kristoff St. John, καθώς ο ίδιος είχε πολλά προσωπικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Το 2014, ο γιος που είχε αποκτήσει με την μποξέρ Mia St. John αυτοκτόνησε σε μια κλινική ψυχικής υγείας και το 2017, καθώς πλησίαζε η επέτειος της αυτοκτονίας του γιου του, ο Kristoff προσπάθησε να αυτοκτονήσει με όπλο και τέθηκε υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή