Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός Λουκ Πέρι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός Λουκ Πέρι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος ηθοποιός Λουκ Πέρι, γνωστός ως «Ντίλαν» στη σειρά Beverly Hills 90210 (Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς), άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική, σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη. 

Σύμφωνα με τον ατζέντη του εκλιπόντος, Άρνολντ Ρόμπινσον, ο Πέρι έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του  – ανάμεσά τους τα παιδιά του, τα αδέλφια του , η αρραβωνιαστικιά του και η πρώην σύζυγος του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός Λουκ Πέρι-1

Ο Λουκ Πέρι, 52 ετών, έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ αυτή την περίοδο υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, Riverdale. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, το δίκτυο  Fox είχε κάνει ανακοίνωση για το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210». 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός Λουκ Πέρι-2

Η είδηση του θανάτου του Πέρι έγινε σε λίγα λεπτά πρώτη είδηση και παγκόσμιο trend στο Twitter, καθώς την δεκαετία του ’90 η σειρά ήταν το πιο δημοφιλές σίριαλ στους εφήβους όλου του κόσμου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο ηθοποιός Λουκ Πέρι-3

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή