ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Η Ελισάβετ γνώρισε τον δισέγγονό της

Βρετανία: Η Ελισάβετ γνώρισε τον δισέγγονό της

ΛΟΝΔΙΝΟ. Και το όνομά αυτού Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν- Ουίνδσορ. Με έκδηλο ενθουσιασμό παρουσίασαν χθες στα ΜΜΕ το νεογέννητο βρέφος τους η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, στη μεγαλοπρεπή αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο ανάκτορο του Ουίνδσορ.

Η ευτυχής 37χρονη μητέρα είπε: «Το μωρό είναι θαυμάσιο. Είναι πολύ ήρεμο και έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Εχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο». Από τη μεριά του, ο πρίγκιπας εξήγησε ότι όλοι οι νέοι γονείς υφίστανται μεγάλες αλλαγές μετά τη γέννηση του παιδιού τους, υπογραμμίζοντας ότι είναι πανευτυχής για το μωρό του.

Το ζευγάρι παρουσίασε αμέσως μετά το νεογέννητο στην 93χρονη προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.