ΚΟΣΜΟΣ

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ

Η Wall Street Journal αποκάλυψε το νέο «καταφύγιο» του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Facebook Μάρκ Ζούκερμπεργκ στη Λίμνη Τάχο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 34χρονος αγόρασε πρόσφατα δύο διπλανά σπίτια στη λίμνη Τάχο, προκειμένου να πηγαίνει εκεί στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ-1

«Την ώρα που ο Ζούκερμπεργκ αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι η εταιρεία του (σ.σ Facebook) αντιμετωπίζει με… χαλαρό τρόπο το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, ο ίδιος φαίνεται να προσέχει πολύ την Ιδιωτικότητά του», αναφέρει χαρακτηριστικά η Wall Street Journal.

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ-2

Μάλιστα, ο Ζούκερμπεργκ για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα αγόρασε τα σπίτια αξίας περίπου 59 εκατ. δολαρίων, μέσω εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ-3

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαγορά περιλάμβανε ρήτρα εμπιστευτικότητας, όρος της οποίας ήταν και η διαγραφή των φωτογραφιών των σπιτιών από το Διαδίκτυο.

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ-4

Παρόλα αυτά, το site Business Insider, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες οι οποίες «κόπηκαν»  από διαφημιστικό βίντεο για ένα από τα ακίνητα, το οποίο δεν έχει ακόμα κατέβει από το διαδίκτυο.

Το «καταφύγιο» του Ζούκερμπεργκ αξίας 59 εκατ. ευρώ-5