Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)

Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ράμπο έγινε 73 ετών και φαίνεται. Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, εμφανίστηκε  στο Φεστιβάλ Καννών για να παρουσιάσει την τελευταία (;) ταινία  της θρυλικής saga του Ράμπο, με τίτλο  «Rambo V: Last Blood» (Ράμπο 5: Το τελευταίο αίμα).

Στη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης προς τιμήν των 50 χρόνων της καριέρας του στο Μέγαρο των Φεστιβάλ, θα προβληθεί επίσης αποκατεστημένη έκδοση της πρώτης ταινίας «Ράμπο» που γυρίστηκε το 1982.

Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)-1

Ο 73χρονος σήμερα σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με καρό πουκάμισο και το γνωστό macho ύφος αλλά ελάχιστη σχέση έχει πλέον με τον ατσάλινο κινηματογραφικό action hero από το «Πρώτο Αίμα».

Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)-2

Αν και η διαφορά στην εμφάνιση του ηθοποιού – ειδικά στο πρόσωπό του – δεν πέρασε απαρατήρητη, εν τούτοις τα φλας των μηχανών άστραψαν προς τιμήν του: Ο  Σταλόνε με τον Ράμπο είναι πλέον στην αναπόσπαστο κομμάτι του κινηματογράφου και της ποπ κουλτούρας της εποχής.

Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)-3
Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)-4

Για την ιστορία, η τελευταία αποστολή του  Τζον, του βετεράνου «πρασινοσκούφη» του Βιετνάμ, θα είναι κόντρα σε ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών. 

Ενας άλλος Σταλόνε στις Κάννες για τον τελευταίο «Ράμπο» (φωτογραφίες)-5

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή