Στους 16 οι τραυματίες μετά από έκρηξη σε κτίριο κοντά στην Ρώμη (βίντεο)

Στους 16 οι τραυματίες μετά από έκρηξη σε κτίριο κοντά στην Ρώμη (βίντεο)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε κτίριο στην πόλη Rocca di Papa κοντά στη Ρώμη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 16 άτομα εκ των οποίων τα τρία είναι παιδιά.

Ο δήμαρχος της πόλης Εμανουέλ Κρεστίνι είναι ανάμεσα στους τραυματίες και φέρει σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το κεφάλι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ένα κορίτσι 5 ετών φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σε σοβαρή κατάσταση είναι υπάλληλος του δήμου, ο οποίος φέρει εγκαύματα στο 44% του σώματός του. 

Η έκρηξη πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από διαρροή αερίου και είχε ως συνέπεια να καταρρεύσει τμήμα της πρόσοψης του τριώροφου κτιρίου. 

Τα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το κτίριο που σημειώθηκε η έκρηξη, ενώ πηγές αναφέρουν ότι θραύσματα γυαλιού που εκτοξεύθηκαν από την έκρηξη τραυμάτισαν τα παιδιά.

Σπίτια κοντά στο σημείο, αλλά και κοντά στο τοπικό δημαρχείο, έχουν εκκενωθεί και η περιοχή έχει σφραγιστεί, σύμφωνα με πηγές.


Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή