Υπόθεση Κέβιν Σπέισι: Τα επίμαχα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο

Υπόθεση Κέβιν Σπέισι: Τα επίμαχα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Κέβιν Σπέισι είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης του διάσημου ηθοποιού.

Στοιχεία, τα οποία είχε καταθέσει στο δικαστήριο ο δικηγόρος του Σπέισι και δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, περιλαμβάνουν screenshots από μηνύματα που αντάλλαξε ο 18χρονος με την κοπέλα του τη βραδιά της φερόμενης επίθεσης. Τα screenshots προήλθαν από το κινητό του 18χρονου, το οποίο χάθηκε πριν λίγες μέρες.

Το δικαστήριο ζήτησε το τηλέφωνο να παραδοθεί, ώστε να μπορούν οι εμπειρογνώμονες της υπεράσπισης να το εξετάσουν. Η αστυνομία της Μασαχουσέτης ισχυρίζεται ότι επέστρεψε το κινητό στον πατέρα του 18χρονου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, η οικογένεια και ο δικηγόρος του 18χρονου υποστηρίζουν ότι δεν θυμούνται να τους παραδίδει η αστυνομία το κινητό και δεν μπορούν να το εντοπίσουν.

Τα screenshots φαίνεται να ξεκινούν από τη μέση της συζήτησης, όταν ο 18χρονος γράφει «κάθεται μαζί μου στο μπαρ. Εχει τον αριθμό μου και μου ζήτησε να πάμε έξω μαζί».

Στην διάρκεια της συζήτησης ο 18χρονος αναφέρει σε πολλά σημεία ότι ο Σπέισι άγγιξε τα γεννητικά του όργανα. «Κατέβασε το φερμουάρ μου», αναφέρει στα μηνύματα στην κοπέλα του, ενώ χαρακτηριστικά της στέλνει: «Ω Θεέ μου έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου».

Ο 18χρονος φαίνεται να ζητάει βοήθεια από την κοπέλα του, και σε ένα σημείο την παροτρύνει να δει τα μηνύματα που της στέλνει στο Snapchat, στο οποίο της γράφει «πήρα αυτόγραφα και μία συγκλονιστική ιστορία».

Ο δικηγόρος του Σπέισι ισχυρίζεται ότι τα μηνύματα είναι ημιτελή, δηλώνοντας «για να είμαστε σίγουροι, τα screenshots από τα μηνύματα του 18χρονου με την κοπέλα δεν έχουν παρατεθεί ολόκληρα. Φαίνεται να μεσολαβούν διαλείμματα ανάμεσα σε κάθε μήνυμα».

Με πληροφορίες από CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή