Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Τραμπ

Νέα καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του Τραμπ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεξουαλική επίθεση πριν από 20 χρόνια καταγγέλλει ότι δέχθηκε η δημοσιογράφος του Elle, Τζιν Κάρολ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό New York.

Η Κάρολ αναφέρει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος – τότε επιχειρηματίας- της επιτέθηκε σεξουαλικά σε δοκιμαστήριο του πολυκαταστήματος Bergdorf Goodman.

Στα τέλη του 1995 με αρχές του 1996, η Κάρολ δήλωσε ότι Τραμπ την αναγνώρισε στο πολυκατάστημα ως η «κυρία που δίνει συμβουλές» και της είπε ότι βρισκόταν εκεί για να αγοράσει ένα δώρο σε μία «κοπέλα».

Υποστηρίζει ότι ο Τραμπ την παρότρυνε να δοκιμάσει ένα «δαντελωτό μαγιό» και οταν έφθασαν στο δοκιμαστήριο, την έσπρωξε στον τοίχο, της κατέβασε το παντελόνι και την παρενόχλησε.

Το περιοδικό New York επιβεβαίωσε ότι η Καρολ είχε μιλήσει για το περιστατικό σε δύο φίλες της. Η μία τη συμβούλεψε να πάει στην αστυνομία, ενώ η άλλη να το ξεχάσει, προειδοποιώντας την ότι η νομική ομάδα του Τραμπ θα την «έθαβε».

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο περιοδικό ότι «αυτή είναι μία απολύτως ψευδής και μη ρεαλιστική ιστορία, η οποία επανέρχεται στην επιφάνεια 25 χρόνια μετά από ότι φερόμενα έγινε, απλώς για να κάνει τον Πρόεδρο να φανεί άσχημα».

Η Κάρολ είναι η 16η γυναίκα που καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Με πληροφορίες από Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή