ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή, στην πρώτη του συναυλία μετά την εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας στην οποία υποβλήθηκε τον Απρίλιο, καθώς οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική.

Το βρετανικό γκρουπ ξεκίνησε το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας του No Filter από το Σικάγο και το στάδιο Soldier Field, χωρητικότητας 61.500 ανθρώπων, μετά την αναβολή του εξαιτίας της επέμβασης του Τζάγκερ. Οι Rolling Stones θα κάνουν συνολικά 16 σταθμούς στις ΗΠΑ και έναν στο Οντάριο του Καναδά, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο Μαϊάμι.

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Η χθεσινή sold-out συναυλία ξεκίνησε με το κλασικό τραγούδι «Street Fighting Μan» και τον Τζάγκερ, ντυμένο με στενό μαύρο τζιν και ασπρόμαυρο σακάκι, να εμφανίζεται χορεύονται στη σκηνή, τραγουδώντας και υψώνοντας τη γροθιά του.

 

       View this post on Instagram                  

Sometimes you get what you need! #rollingstones

A post shared by Teresa Rehs (@trehs.catz) on

 

Ο 75χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones υποβλήθηκε σε εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη. Τον Μάιο διαβεβαίωσε τους φανς του ότι νιώθει καλά αναρτώντας ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο εμφανιζόταν να χορεύει σε ένα στούντιο.

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-2

«Το ξεπέρασε εύκολα», σχολίασε ο κιθαρίστας του γκρουπ Κιθ Ρίτσαρντς μιλώντας στην εφημερίδα Toronto Sun λίγο πριν τη συναυλία στο Σικάγο. «Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ροκάρει. Όπως λέω, δεν φάνηκε να είναι πρόβλημα στην πραγματικότητα».

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-3

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία No Filter από την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2017, με την τελευταία τους συναυλία να πραγματοποιείται τον Ιούλιο του 2018.

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-4

Σύμφωνα με την εταιρεία Pollstar, οι Rolling Stones κέρδισαν το 2018 από την περιοδεία αυτή 116 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-5

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-6

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή (φωτογραφίες – βίντεο)-7