Βαφτίστηκε στον Πύργο του Ουίνδσορ ο Άρτσι, γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Βαφτίστηκε στον Πύργο του Ουίνδσορ ο Άρτσι, γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο ηλικίας δύο μηνών γιος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας και της συζύγου του, της Μέγκαν Μαρκλ βαπτίσθηκε σήμερα σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Η τελετή έλαβε χώρα στο Ιδιωτικό Παρεκκλήσι του πύργου και χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, ανακοινώθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση, στη βάπτιση χρησιμοποιήθηκαν η κολυμπήθρα Lily Font και νερό από τον ποταμό Ιορδάνη. Ο Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου, φορούσε το χειροποίητο αντίγραφο του βασιλικού βαπτιστικού φορέματος.

Στην επίσημη σελίδα τους στο instagram, ο Χάρι και η Μέγκαν, γνωστοί ως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, ανήρτησαν δύο επίσημες φωτογραφίες από την περίσταση, τραβηγμένες στο Πράσινο Σαλόνι και τον Κήπο των Ρόδων του Πύργου του Ουίνδσορ.

Η οικογενειακή φωτογραφία περιλάμβανε τον πατέρα του Χάρι Πρίγκιπα Κάρολο, την μητέρα της Μέγκαν Ντόρια Ράγκλαντ καθώς και τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του, την Κέιτ. Οι θείες των Χάρι και Ουίλιαμ από τη μητέρα τους, η Σάρα ΜακΚόρκοντειλ και η Τζέιν Φέλοουζ, πόζαραν επίσης για τη φωτογραφία.

Μια δεύτερη μαυρόασπρη φωτογραφία εικονίζει τον Άρτσι στην αγκαλιά των γονιών του στον Κήπο των Ρόδων.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν αποκάλυψαν ποιοί είναι οι νονοί του Άρτσι.

Αρκετές εφημερίδες είχαν δημοσιεύματα επικριτικά για τον Χάρι και την Μέγκαν επειδή δέχθηκαν δημόσια κεφάλαια για τον γάμο τους και για ανακαινίσεις της νέας κατοικίας τους, όμως αρνήθηκαν στο κοινό να δει το μωρό και τους γονείς του να φθάνουν στην τελετή.

Πηγή:ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή