Ο Μίκαελ Σουμάχερ βλέπει αγώνες F1 στo σπίτι του λέει πρώην συνεργάτης του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βλέπει αγώνες F1 στo σπίτι του λέει πρώην συνεργάτης του

1' 2" χρόνος ανάγνωσης

O Μίκαελ Σουμάχερ  παρακολουθεί  στην τηλεόραση αγώνες της F1 και σημειώνει πρόοδο στην υγεία του, αναφέρει το πρώην αφεντικό του στη Φεράρι, Γιαν Τοντ σε δηλώσεις του που αναδημοσιεύει η Daily Mail.

Ο Ζαν Τοντ, προσέφερε αυτή την όχι ιδιαίτερα συχνή ενημέρωση για τους φίλους της F1 και του Σουμάχερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Radio Monte – Carlo.

Ο Τοντ, ένας από τους πιο στενούς ανθρώπους του Σουμάχερ, δήλωσε ότι  ο διάσημος πιλότος σημειώνει καλή πρόοδο και ότι πρόσφατα παρακολούθησε μαζί του έναν αγώνα F1 στην τηλεόραση.

«Είμαι πάντα προσεκτικός με τέτοιες δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδαμε μαζί έναν αγώνα στο σπίτι του στην Ελβετία», είπε.

«Ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια και έχει κάθε φροντίδα στο σπίτι του. Δεν τα βάζει κάτω και συνεχίζει να μάχεται».

Ωστόσο, ο Τοντ πρόσθεσε ότι η δυσκολία του φίλου του στην επικοινωνία τον στενοχωρεί: «Η οικογένειά του δίνει ό,τι μπορεί, φυσικά όμως η φιλία μας δεν μπορεί να είναι η ίδια με  πριν, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει η ίδια επικοινωνία με πριν».

Ο Τοντ είναι επικεφαλής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Aγωνιστικής Αυτοκίνησης και πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του Σουμάχερ στην Ελβετία.  «Συνεχίζει να μάχεται και η οικογένειά του δίνει και αυτή τη δική της μάχη», πρόσθεσε στη βρετανική εφημερίδα.