Ολες πήγαιναν για ένα… ποτό

Ολες πήγαιναν για ένα… ποτό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με πήρε τηλέφωνο η κ. Γιαννακοπούλου και μου είπε ότι υπάρχει ένα κύριος, επιχειρηματίας από την Καβάλα, ο οποίος μπορεί να με βοηθήσει επαγγελματικά. Ημουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μιλήσαμε και κλείσαμε ραντεβού στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Δεν φοβάμαι τους άνδρες… Ανέβηκα στο δωμάτιο. Ηταν πολύ ευγενικός και γοητευτικός. Αισθάνθηκα κάτι… Ηπιαμε τα ποτά μας και συζητήσαμε πολύ ώρα. Μου είπε ότι θέλει να με βοηθήσει, και μου έδωσε κάποια χρήματα…».

Τα παραπάνω αποτελούν απόσπασμα της απολογίας της ηθοποιού Γιούλης Μπάρκα η οποία χθες μαζί με τις Φωτεινή Στεργίδου 31 ετών, Ολτα Τουλούμι, 19 ετών κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, κατηγορία που αντιμετωπίζει και η 45χρονη Σταυρούλα Μιχαλέα, η οποία ωστόσο απουσίαζε.

Συγκατηγορούμενή τους για διευκόλυνση σε αλλότρια ακολασία η 67χρονη Βασιλεία Γιαννακοπούλου, η οποία φέρεται ότι «έκλεινε» τα ερωτικά ραντεβού.

Το δικαστήριο καταδίκασε σε 8μηνη ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή την Γιαννακοπούλου ενώ στις άλλες τέσσερις κατηγορούμενες επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών με τριετή αναστολή.

Κληρονομιά η ατζέντα

Νωρίτερα, στις απολογίες τους οι Στεργίδου και Τουλούμι ισχυρίστηκαν ότι απλώς συνόδευαν διάφορους κυρίους για ποτό, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Τους ισχυρισμούς τους επιβεβαίωσε και η Γιαννακοπούλου, η οποία μάλιστα είπε ότι υπήρχαν κοπέλες που δεν τις γνώριζε καν. «Εγώ τους έλεγα ότι θα πάνε για ποτό. Τι κάνανε εκείνες μετά, ούτε ξέρω, ούτε με αφορά», είπε. Οσο για την περίφημη ατζέντα, η Γιαννακοπούλου ισχυρίστηκε ότι την «κληρονόμησε» από φίλη της που πέθανε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή