ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Πέθανε ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Ο μασέρ που είχε κατηγορήσει τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση – ο «Τζον Ντο» όπως ήταν το ψευδώνυμο του ενάγοντος – έφυγε από την ζωή σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Τα έγγραφα – υπόμνημα των δικηγόρων του μασέρ – γνωστοποιούν ότι ο πελάτης τους έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική διαμάχη με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο άνδρας – τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά – είχε καταθέσει μήνυση κατά του Κέβιν Σπέισι και τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση κατά τη διάρκεια θεραπευτικού μασάζ στο Μαλιμπού.

«Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες ή λεπτομέρειες στον δικηγόρο του κ. Fowler (ολόκληρο το όνομα του διάσημου ηθοποιού είναι Kevin Spacey Fowler), αλλά ο δικηγόρος  του ενάγοντος δήλωσε ότι θα ενημερώσει το Δικαστήριο με  πρόσθετες πληροφορίες σε μια καταλληλότερη στιγμή στο μέλλον» αναφέρεται στο υπόμνημα.

Τον περασμένο Ιούλιο αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Κέβιν Σπέισι που είχε καταθέσει ένας άνδρας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ο ηθοποιός του είχε κάνει ανήθικες προτάσεις μέσα σε ένα μπαρ. 

Το φερόμενο θύμα είχε πει στην αστυνομία ότι ο 59χρονος σταρ τον είχε κεράσει πολλές μπίρες και ουίσκι στο εστιατόριο Club Car τον Ιούλιο του 2016, όταν ήταν 18 ετών και σε κάποια στιγμή του είπε «Ας μεθύσουμε», σύμφωνα με τη δικογραφία.

 

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter, Page Six, Daily Beast