ΚΟΣΜΟΣ

Η «χαλαρή» και αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτογραφία)

Η «χαλαρή» και αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτογραφία)

Προσεχώς, η επί 25 χρόνια προσωπική βοηθός, ενδυματολόγος και έμπιστη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ, Άντζελα Κέλι, αναμένεται να κυκλοφορήσει – με την άδεια φυσικά της Αυτής Μεγαλειότητος – ένα βιβλίο με τίτλο The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe (Η άλλη πλευρά του νομίσματος: Η βασίλισσα, η ενδυματολόγος και η γκαρνταρόμπα). 

Ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου, που θα περιγράφει μία «άλλη» βασίλισσα, με αίσθηση του χιούμορ και πολύ πιο «χαλαρή» από ότι εμφανίζεται στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Κέλι παραχώρησε στο περιοδικό Hello μία… ενδεικτική φωτογραφία αυτής της πλευράς της 93χρονης Ελισάβετ.

Η βασίλισσα εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τα γάντια και το καπέλο της, ή κάποια από τις βαρύτιμες τιάρες της, να στέκεται χαμογελαστή και με τα χέρια στις τσέπες του φορέματός της – εικόνα αντίθετη σε κάθε πρωτόκολλο που τηρεί ευλαβικά στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Η «χαλαρή» και αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτογραφία)-1

Επίσης, η Κέλι αποκαλύπτει τι ζήτησε η βασίλισσα για να γίνει το «κορίτσι» του Τζέημς Μποντ, στο σκετσάκι με  τον Ντάνιελ Κρεγκ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, το 2012.

Η Ελισάβετ είπε το «ναι» στην συμμετοχή της υπό έναν όρο: ήθελε να πει τη χαρακτηριστική φράση "Good evening, Mr Bond" όταν ο πράκτωρ 007 εμφανίζεται στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού. Όπερ και εγένετο και η βασίλισσα γύρισε το κλιπ, γράφοντας ιστορία.