Η «χαλαρή» και αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτογραφία)

Η «χαλαρή» και αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτογραφία)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσεχώς, η επί 25 χρόνια προσωπική βοηθός, ενδυματολόγος και έμπιστη φίλη της βασίλισσας Ελισάβετ, Άντζελα Κέλι, αναμένεται να κυκλοφορήσει – με την άδεια φυσικά της Αυτής Μεγαλειότητος – ένα βιβλίο με τίτλο The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe (Η άλλη πλευρά του νομίσματος: Η βασίλισσα, η ενδυματολόγος και η γκαρνταρόμπα). 

Ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου, που θα περιγράφει μία «άλλη» βασίλισσα, με αίσθηση του χιούμορ και πολύ πιο «χαλαρή» από ότι εμφανίζεται στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Κέλι παραχώρησε στο περιοδικό Hello μία… ενδεικτική φωτογραφία αυτής της πλευράς της 93χρονης Ελισάβετ.

Η βασίλισσα εμφανίζεται για πρώτη φορά χωρίς τα γάντια και το καπέλο της, ή κάποια από τις βαρύτιμες τιάρες της, να στέκεται χαμογελαστή και με τα χέρια στις τσέπες του φορέματός της – εικόνα αντίθετη σε κάθε πρωτόκολλο που τηρεί ευλαβικά στις δημόσιες εμφανίσεις της. 

Η «χαλαρή» και αθέατη πλευρά της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτογραφία)-1

Επίσης, η Κέλι αποκαλύπτει τι ζήτησε η βασίλισσα για να γίνει το «κορίτσι» του Τζέημς Μποντ, στο σκετσάκι με  τον Ντάνιελ Κρεγκ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, το 2012.

Η Ελισάβετ είπε το «ναι» στην συμμετοχή της υπό έναν όρο: ήθελε να πει τη χαρακτηριστική φράση "Good evening, Mr Bond" όταν ο πράκτωρ 007 εμφανίζεται στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού. Όπερ και εγένετο και η βασίλισσα γύρισε το κλιπ, γράφοντας ιστορία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή