ΠΑΟΚ: «Ενωμένους μας φοβούνται»

ΠΑΟΚ: «Ενωμένους μας φοβούνται»

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συγκατοίκηση με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ήλθε ακριβώς πριν από τη μονομαχία τους και επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να πάει την Κυριακή στο Φάληρο με λιγότερη πίεση απ’ όση θα είχε αν είχε διατηρηθεί η διαφορά των δύο βαθμών. Εχει την άνεση πλέον να παίξει για δύο αποτελέσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στόχος του θα είναι η ισοπαλία.

Κάτι τέτοιο θα αδικούσε μια ομάδα που τρέχει ένα μεγάλο σερί 45 αήττητων αγώνων, γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπως αρμόζει σε έναν πρωταθλητή, στοχεύοντας στη νίκη. Θα έχει όμως ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας στο σενάριο της ισοπαλίας και την άνεση της ρεβάνς στην Τούμπα στον β΄ γύρο.

«Χθες πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, σε μια δύσκολη έδρα. Να θυμάστε: Οσο πιο ενωμένοι είμαστε τόσο περισσότερο θα μας φοβούνται» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να συσπειρώσει τους παίκτες του και τον κόσμο της ομάδας πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον βασικό ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε ανάρτησή του και ο Σβέριρ Ινγκασον: «Τρεις βαθμοί και απαραβίαστη η εστία μας. Η μάχη συνεχίζεται».

Η κίνηση των παικτών του πρωταθλητή να αφιερώσουν τη νίκη στον χειρουργημένο Λέο Ζαμπά, χαιρετίστηκε από τη διοίκηση με τη φράση: «Το λέτε ομάδα, επιμένουμε να το λέμε οικογένεια». Αμέσως ήλθε άλλη μία επιβεβαίωση: οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προσφέρουν το πριμ στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, κίνηση που ενθουσίασε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποφάσισε να το διπλασιάσει!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή